Krtko a rybka - Miler, Zdeněk; Miler, Kateřina (Svatojánek, 2011)
Milé deti, vychádza nová knižka o krtkovi plná nádherných ilustrácií.
Tentoraz zachráni malú roztomilú rybku pred dravou zubatou šťukou. A nie je na to sám, sú s ním jeho obľúbení kamaráti mravce, žabka, motýlik admirál, húsenica, slimák, húseničky a ďalšie zvieratká. Rybka sa dokonca schová u Krtka doma. A ako sa mu odmení? Ako inak, čarovne. Tak otvorte knižku a vojdite do Krtkovho rozprávkového sveta.
Keywords: Beletria do 10 rokov