Kto druhému hrob kope. 3. : Napínavé finále slávneho podcastu o zločinoch! - Jackson, Holly (Ako nájsť vraha, 2022)
Pip sa chystá na univerzitu, ale stále sa nevie spamätať z toho, ako sa skončilo jej posledné vyšetrovanie. Jej podcast o skutočnom zločine sa stal virálny, a tak je celkom zvyknutá na vyhrážky smrťou, ktoré dostáva online. No aj na ňu pôsobí nezvyčajne jeden anonym, ktorý jej neustále kladie rovnakú otázku: Kto bude hľadať teba, keď zmizneš ty? Vyhrážky sa stupňujú a Pip si uvedomí, že niekto ju sleduje aj v skutočnom živote. Jej stalker a miestny sériový vrah, ktorého chytili pred šiestimi rokmi, majú toho veľa spoločného a Pip začne premýšľať, či sa za mrežami neocitol nesprávny človek. Polícia odmieta konať, a tak Pip ostáva jediné: nájsť podozrivého sama. Smrteľná hra sa rozohráva a Pip zistí, že všetko záhadné dianie v jej rodnom mestečku ju vracia na úplný začiatok... a ak nenájde odpovede, tentoraz to bude ona, kto sa stane ďalšou obeťou.