Levanduľová záhrada - Rileyová, Lucinda (TATRAN, 2022)
Francúzska aristokratická rodina, starý zámok a hlboko ukryté tajomstvá. Ak vyjdú najavo, môžu zničiť dve generácie zmietané povinnosťou a vášňou.