Milovanie - Coddington, Andrea (IKAR Bratislava, 2013)
Román Milovanie je zmesou vášne, lásky, vysnívaného života na pozadí toho reálneho, nevery, ktorá dávno prerástla do nekonvenčného vzťahu, neschopnosti rozhodnúť sa rozumom, poníženia a znášania dôsledkov, za ktoré môže bezhlavo zaľúbené srdce.
Milenecký trojuholník Arianny Blakovej sa zmenil na začarovaný kruh. V spoločnosti newyorských mocných, ktorí sa snažia zachrániť mesto a vybudovať z neho biľagom násilností nepoškvrnené ihrisko pre slávnych a bohatých, sa odohráva jej osobná dráma. Flirt s Gavinom Silarom už dávno nie je nevinný, manželstvo so Samom vôbec nie je perfektné. Násilie ju, ako mnoho Newyorčanov, prekvapí tam, kde ho čakala najmenej, tak ako ju prekvapuje intenzita fyzického potešenia, uspokojenia a jednoduchosti lásky. Vyvrcholenie tohto príbehu potvrdzuje, že v živote robíme rozhodnutia, s ktorými sa potom musíme naučiť žiť.
voľné pokračovanie románu "Predohra"
Keywords: Bel. pre dosp