Následníčka 4. 35 nápadníkov. Jedna princezná. Nová selekcia - celkom iný príbeh... - Cassová, Kiera (Albatros Bratislava, 2015)
Princezná Eadlyn už odmalička počúvala nekonečný príbeh o tom, ako sa jej mama s ockom zoznámili. Pred dvadsiatimi rokmi sa America Singerová zúčastnila Selekcie a získala si srdce princa Maxona. Odvtedy žili spolu šťastne... Pre Eadlyn bol ich romantický príbeh len rozprávkou. Netúžila ho napodobniť. Ako princezná si však nemôže robiť, čo chce. Neutečie pred vlastnou Selekciou ľ aj keď urputne namieta. Nečaká, že sa jej príbeh skončí romanticky. Možno sa však jednému mužovi podarí zmocniť sa jej srdca... a možno zistí, že jej "šťastne a naveky" nie je len tajným želaním.
Keywords: Beletria nad 10 rokov; Young adult; vhodné od 12+