O chlapcovi, ktorý rozumel psom - Futová, Gabriela; Slaminka, Viliam (SLOVART Bratislava, 2021)
Mať psa je snom mnohých detí. Mojím však nie. Psa som mal a veľmi som ho ľúbil, ale odkedy odišiel, žiadneho iného som nechcel.
Lenže potom som stretol Jetyho. A Jety sa rozhodol, že chce mňa. Bránil som sa, ale Jety spustil lavínu udalostí, ktorá ma strhla so sebou.
Keywords: Bel. nad 10 r; 10+