O tebe a o mne - Halgašová, Veronika; Hrčková, Viera; Brunovský, Peter (Slov. Spisovateľ Bratislava, 2014)
Vynikajúci román mladej autorky. Dva roky po tragickej autonehode má sedemnásťročná Kveta pocit, že všetko okolo nej sa rúca: otec podľahol alkoholu a najlepší priatelia, deti zahraničných diplomatov, s ktorými vyrastala, sa čoskoro vrátia do svojich krajín. Dokáže sa Kveta postaviť na vlastné nohy a nájsť si nových priateľov, ktorí ju budú brať takú, aká je? A podarí sa jej prebudiť v otcovi chuť do života a urobiť hrubú čiaru za minulosťou?
Keywords: ROMAN