Peter Nagy pre deti - Nagy, Peter (Peter Nagy pre deti, 2021)
Postavičky najznámejších pesničiek Petra Nagya, ktoré vymyslel, aby sa deti usmievali, oživila po rokoch štetcami a farbičkami Zuzana Smatanová. Prekvapilo vás to? Keď uvidíte dve blchy v sprche, nosorožca s ponožkami, kravy v cukrárni, mandarinku Darinku, psíka Bobiho, majora Potkana v podpalubí lietadla, fialovú zebru či ružovú tetu, poznáte, že Peter Nagy oslovil tú pravú ilustrátorku. Obrázky namaľovala s veľkým potešením a svoju hravú predstavivosť spojila s veselou fantáziou autora, aby sa čitatelia tejto knižky usmievali ešte viac.