Plants vs. Zombies Časokalypsa - Tobin, Paul; Chan, Ron (Computer press, 2016)
"Ďalší komiks s bláznivým dobrodružstvom plným rastliniek a zombií!"
Minulosť, budúcnosť... A zombie! Už zasa! Geniálny vynálezca a prvotriedny strážca susedstva, ubrblaný blázon Dave, pomôže svojej neteri Patrícii a mladému dobrodruhovi Natovi odraziť ďalší nápor zombií pod vedením desivého Zombossa. Trojica hrdinov za výdatnej pomoci armády rastliniek tentokrát nazrie do minulosti i budúcnosti, pretože zombie sa nevyhýbajú ani cestovaniu časom.
Keywords: Beletria do 10 r; vhodné od 8+