Plants vs. Zombies Garden Warfare 3. - Tobin, Paul; Chabor, Jacob (Albatros Praha, 2017)
B
Listovanie
Plants vs. Zombies - Garden Warfare
Ron Chan
"Ďalší komiks s bláznivým dobrodružstvom plným rastliniek a zombií!"
Komiks podľa obľúbenej videohry rozpráva príbeh, ktorý vyústil do Garden Warfare 2! Ako sa začala Zombossifikácia mestečka? Odkiaľ sa vzali všetky tie nové rastliny a zombie? Vydajte sa za veselým, akciou prešpikovaným a zombiami prepchatým dobrodružstvom, v ktorom sa dozviete, ako si Nate s Patríciou poradia s diabolským plánom Zombossa. Sú vaše... mooozgyyy... pripravené čeliť zamoreniu zombiami?
Keywords: Beletria do 10 r; vhodné od 8+