Pod týmto mužom 2. Za obrovskou vášňou sa skrýva horúca láska - Malpas, Jodi Ellen; Seichertová, Jana (IKAR, a.s. Bratislava, 2014)
Pod obrovskou vášňou sa skrýva horúca láska
V hoteli s názvom Zámok sa mladá bytová architektka zoznámi s jeho nebezpečne príťažlivým majiteľom Jessem Wardom. Upúta ju, priam ohromí
svojou silou a oslepí vášňou, akú si ani nevedela predstaviť. Jesse však má zlomenú dušu a temné tajomstvá, ktoré pred ňou úzkostlivo skrýva. Ava tuší, že ak sa chce pred Jessem zachrániť, musí ho opustiť, a to hneď. Lenže niet úniku... Jesse sa vráti do jej života rozhodnutý pripomenúť jej zmyselné potešenia, ktoré spolu prežili. Ava sa rovnako pevne rozhodne vypátrať pravdu ukrytú pod oceľovým zovňajškom tohto muža. Znamená to, že sa k zámockému pánovi musí znova priblížiť ľ a presne tam, na dosah svojej ruky, ju Jesse chce mať.
Keywords: Svetová súčasná; Spoločenský román