Príliš veľa poníkov (Pony Tím 6) - Betancourt, Jeanne (Arkus [ Senica ], 2016)
Pam Crandalová má skvelú novú prácu. Pomáha pri výcviku dvoch nových poníkov. Tréning
však trvá celé hodiny a Pam sa obáva, že jej poník Svetluška nechápe, prečo trávi toľko času s
inými poníkmi. A jej kamarátky Lulu a Anna sa začínajú hnevať, že ich Pam kvôli výcviku
zanedbáva a nechodieva s nimi jazdiť na chodník Pony tímu.
Bude musieť Pam napokon Pony tím opustiť?
Keywords: Beletria do 10 rokov