Priznanie tohto muža 3. Nastal čas, aby pravda vyšla najavo - Malpas, Jodi Ellen; Seichertová, Jana (Ikar Bratislava, 2014)
Nastal čas, aby pravda o TOMTO MUŽOVI vyšla najavo
Zámok, miesto, kde sa začala ich vášnivá ľúbostná aféra, zapĺňajú hostia v deň, ktorý by mal byť v Avinom a Jesseho živote najšťastnejším. Ava sa už zmierila s tým, že sa jej nikdy nepodarí divého Jesseho skrotiť ľ a ani po tom netúži. Ich láska je hlboká a ich spojenie čoraz silnejšie. No keď si Ava myslí, že konečne prenikla tomuto mužovi pod kožu, vynoria sa ďalšie otázky a tie ju privedú k presvedčeniu, že Jesse Ward možno nie je ten, za koho ho považuje. Až príliš dobre vie, ako ju môže dostať za hranice vytrženia... ale doženie ju aj na pokraj zúfalstva? Nastal čas, aby sa tento muž priznal.
Z anglického originálu This Man Confessed (Orion, New York 2013)
preložila Jana Seichertová.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Spoločenské romány; Romány pre ženy