Skutočné nebo : Príbehy ľudí, ktorí nazreli do života po smrti - Cheung, Theresa (IKAR, a.s, 2014)
Skutočné nebo je najnovšia kniha odborníčky na záhadné javy Theresy Cheungovej a predstavuje fascinujúcu zbierku príbehov ľudí, ktorí nahliadli do ďalšieho života. Rozprávania obyčajných ľudí, ktorých život sa zmenil po zážitku na prahu smrti alebo po kontakte s duchovným svetom, použila ako svedectvo z prvej ruky pri odpovedi na veľké otázky, aké si aspoň raz položí každý z nás. Čo sa stane, keď zomrieme? Uvidíme ešte svojich blízkych? Existuje život po telesnej smrti? Existuje nebo? Theresa nás učí, ako máme hľadať znamenia duchovnej komunikácie a ako nám zážitky na prahu smrti môžu obohatiť a zmeniť život. Jej kniha nám prináša útechu vo svete zmätku a neistoty a pripomína nám, že na nás čaká niečo oveľa lepšie, než vnímame v tomto pozemskom živote.