Spútaná : 2. časť série Crossfire. 2. - Day, Sylvia (Crossfire, 2013)
Gideon Cross. Navonok dokonale krásny a sexi muž, zvnútra klbko problémov z minulosti. Vyžaroval z neho spaľujúci plameň, ktorý vo mne rozpútal najtemnejšiu vášeň. Nedokázala som sa od neho odtrhnúť. Nechcela som sa od neho oslobodiť. Stal sa mojou drogou... mojou túžbou... a bol môj.