Spútaná 2. časť série Crossfire 2. - Day, Sylvia; Mrázová, Elena; Kališková, Anna (Fortuna Print Bratislava, 2013)
Gideon Cross. Navonok dokonale krásny a sexi muž, zvnútra klbko problémov z minulosti. Vyžaroval z neho spaľujúci plameň, ktorý vo mne rozpútal najtemnejšiu vášeň. Nedokázala som sa od neho odtrhnúť. Nechcela som sa od neho oslobodiť. Stal sa mojou drogou... mojou túžbou... a bol môj.
Mala som za sebou rovnako búrlivú minulosť ako on a takisto som bola poznačená traumou. Vzťah medzi nami nemohol fungovať. Vždy to bolo priveľmi ťažké a bolestné... Okrem okamihov, keď to bolo dokonalé, keď sa naša túžba a zúfalá láska menili na najsladšie šialenstvo.
Vzájomná závislosť nás spájala ako puto, naša vášeň nás donútila prekročiť všetky hranice a vstúpiť do sveta rozkoše a posadnutosti.
Keywords: ROMAN