Ten deň. 2. - Lipińska, Blanka (365 dní, 2021)
Laura Bielová zažíva na Sicílii rozprávkové obdobie. Po veľkolepej svadbe s mužom, ktorý by jej zniesol aj modré z neba, sa teší z tehotenstva, honosných darov, nadpozemského luxusu, služobníctva, áut aj prímorských rezidencií. Má to však jeden háčik ľ všade naokolo sa hemžia gangstri a Laure ide o krk. Aby toho nebolo málo, do nebezpečenstva sa slepo rúti aj jej najlepšia priateľka Oľga. Byť manželkou najobávanejšieho sicílskeho mafiána má skrátka svoje tienisté stránky, o čom sa Laura čoskoro presvedčí na vlastnej koži.