Vojvoda a ja - Quinn, Julia; Wood, tamian; Martinková, Lenka (Pandora Vernár, 2013)
Existuje pre londýnske Ctižiadostivé matky väčšia výzva ako slobodný vojvoda?
SPOLOČENSKÉ NOVINY LADY WHISTLEDOWNOVEJ, APRÍL 1813 Zdá sa, že Simonovi Bassetovi chýba už len kúsok k tomu, aby požiadal o ruku sestru svojho najlepšieho priateľa ľ pôvabnú Daphne Bridgertonovú.
Ale iba oni dvaja vedia pravdu. Simon vymyslel zložitý plán, ako od seba udrží matky zo spoločnosti, ktorým ide o sobáš. A čo sa týka Daphne, teraz, keď sa zdá, že vojvoda ju označil za žiaducu, určite pritiahne niekoľko veľmi vhodných nápadníkov.
Ale počas všetkých tých plesov, ktoré Daphne trávi so Simonom, zabúda, že ich známosť je len klamstvom. Možno je to jeho diabolským úsmevom, určite je to tým, ako jeho oči horia zakaždým, keď sa na ňu pozrie...
ale Daphne sa do vojvodu zamiluje... naozaj! A teraz musí urobiť aj nemožné a úplne nestratiť srdce a dušu kvôli atraktívnemu búrlivákovi, ktorý sa zaprisahal, že sa nikdy neožení!
Keywords: HISTORICKY ROMAN