Vražda je zvyk - Christie, Agatha (Zelená knižnica, 2011)
Hneď po príchode do archeologickej lokality v irackom Hassaniehu je zdravotnej sestre Amy Leatheranovej jasné, že sa tam deje niečo zlé ľ niečo, čo súvisí s manželkou slávneho archeológa doktora Leidnera. Medzi členmi expedície vládne napätie a Louise Leidnerová je čoraz vydesenejšia. O pár dní má na nálezisko prísť Hercule Poirot, no ktovie, či už pre niekoho z výpravy nebude neskoro...