Vražedná čepeľ : Zbierka noviel k sérii Trón zo skla - Maas, Sarah J. (Trón zo skla, 2022)
Celaena Sardothien je najobávanejšia vrahyňa Adarlanu. Hoci ako členka Cechu vrahov podlieha Arobynnovi Hamelovi, neposlúcha nikoho a dôveruje len ďalšiemu nájomnému vrahovi, Samovi. V piatich napínavých novelách, ktoré po prvýkrát vychádzajú v jednom zväzku, sa Celaena vydáva na päť nebezpečných misií.