Vražedná čepeľ Zbierka noviel k sérii Trón zo skla - Maas, Sarah J. (Slovart Bratislava, 2022)
Celaena Sardothien je najobávanejšia vrahyňa Adarlanu. Hoci ako členka Cechu vrahov podlieha Arobynnovi Hamelovi, neposlúcha nikoho a dôveruje len ďalšiemu nájomnému vrahovi, Samovi. V piatich napínavých novelách, ktoré po prvýkrát vychádzajú v jednom zväzku, sa Celaena vydáva na päť nebezpečných misií.
Od ďalekých ostrovov až po nehostinnú púšť bude oslobodzovať otrokov a trestať tyranov. To však znamená konať proti Arobynnovým rozkazom a za to ju môže postihnúť nepredstaviteľne krutý trest. Bude raz Celaena naozaj slobodná?
Ponorte sa do temného podsvetia minulosti nebojácnej hrdinky jednej z najúspešnejších fantasy YA sérií Trón zo skla! Toto exkluzívne vydanie obsahuje novely: Vrahyňa proti Pánovi pirátov, Vrahyňa a liečiteľka, Vrahyňa v púšti, Vrahyňa v podsvetí, Vrahyňa proti impériu.
brožovaná
Keywords: Bel. nad 10 r; sci-fi, fantasy; vhodne 15+