Záhadné vraždy v internáte - Rileyová, Lucinda (TATRAN, 2022)
Napínavý príbeh z internátnej školy o šikanovaní, náhlych úmrtiach, zmiznutí žiaka i podozrivého, ale aj o zložitých rodinných vzťahoch a tajomstvách z minulosti, ktoré nečakane vyplávajú na povrch.