Dobrodružstvá rušňa Tomáša 12 - Awdry, W. 1911-1997 (EGMONT Bratislava, 2011)
Užitočné rušne z ostrova Sodor prichádzajú za vami s piatimi dočista novými príbehmi. Dozviete sa o veľkom rušni Mudrochovi, o statočnom Freddiem, o veselej lokomotíve Rosie, a tiež o Nevillovi, čo sa chcel hneď s každým kamarátiť