Dračie údolie [2.] Jazda v búrke - Drake, Salamanda (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Bresalské ostrovy sú domovom tvorov - škvrnitých pardov a perytonov, vrešťanov, ohnivých psov a drakov. Príbeh priateliek Kary a Breeny.