Dve dievčatká v belasom - Clark, Mary Higgins 1929- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Vzrušujúci triler plný tajomstiev, spája záhady telepatie, ktorá funguje medzi dvojčatami