Hľadám muža na zjedenie - Hlavatá, Dana; Dolanská, Jana (Bratislava Remedium, 2011)
Autorka s nadhľadom a vtipne načrtáva vnútorný svet ženy pred päťdesiatkou, ktorú hlboko raní domnelá nevera životného druha.