Je mi z teba zle! Prečo je toľko vzťahov nezdravých - Tepperwein, Kurt, 1932- (NOXI Bratislava, 2011)
Populárno-náučná publikácia zaoberajúca sa rečou tela
Keywords: interpersonálne vzťahy; psychosomatika; psychosomatické choroby; psychológia zdravia; pozitívne myslenie