Kniha bez názvu - Anonym; Šabek, Igor; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (Levoča SKN, 2011)
Detektív Miles Jensen je doslova posadnutý tým, čo sa v meste deje. Bude však mať čo robiť, aby presvedčil skeptických kolegov, že v Santa Mondege dozrieva sprisahenie síl zla
Pre nevidiacich a slabozrakých