Rozprávky o dopravných značkách - Stoličný, Peter 1945- (Materské centrum Bublinka, 2012)
Knižka, v ktorej sa deti prostredníctvom 20 rozprávok pútavou a vtipnou formou učia základy o dopravných značkách a prvé pravidlá cestnej premávky.