Túžba po láske - Hannah, Kristin 1960- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Mladá knihovníčka Joy Candellarová sa prvý raz neteší na vianočné sviatky. Bude ich totiž tráviť sama, keďže sa nedávno sklamala v manželovi i vo vlastnej sestre a pomaly sa zmieruje so životom osamelej ženy...