Playlist - Fitzek, Sebastian, 1971- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Pätnásťročná Feline pred mesiacom bez stopy zmizla. Jej matka sa obráti s prosbou o pomoc na súkromného detektíva Zorbacha. Ten pri pátraní natrafí na hudobnú službu, cez ktorú Feline počúvala obľúbené piesne, ale playlist bol iba pred niekoľkými dňami zmenený. Obsahujú tieto piesne skrytý kľúč k nájdeniu Feline? Podarí sa mu nájsť stopu a zistiť, ako ju zachrániť?