Dáma z Milkweed Manoru - Klassen, Julie, 1964-; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Charlotte Lambová, dcéra anglikánskeho duchovného, musí sa pred svojím pokleskom ukryť v londýnskej rezidencii naháňajúcej hrôzu. Tu sa stretáva so svojím bývalým nápadníkom – mužom, ktorý je sám plný tajomstiev. Obaja sú odhodlaní s Božou pomocou ochrániť tých, ktorých milujú. Ani jeden z nich však netuší, akú veľkú obetu bude musieť priniesť.
Keywords: zvukové záznamy; americké romány; historické romány; ľúbostné romány