Cesta k tebe - Marko, Lea (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2025)
Spisovateľka Lily prichádza na zámok Scowbury ako konzultantka pri nakrúcaní filmu podľa svojho románu. V zámockom parku spoznáva záhadného chlapca, ktorý nerozpráva a kreslí zvláštne obrázky. Lily spolu s majiteľom zámku- fešákom Chrisom, náhodne odhalí šokujúci dôvod jeho mlčania a postupne si k nemu hľadajú cestu...