Jak vipiješ ta šmakuje - Buza, Mišo; Buza, Mišo (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2019)
Kniha Jak vipiješ ta šmakuje je plná fajnových kuchyňských receptov „spopod iglovského šurca“, ale aj chytrých a veselých príbehov, ktoré vymyslel a napísal sám život. Mišo Buza ich len prepísal do hovoreného slova, do svojej rodnej ľubozvučnej spištiny. Spravil tak s vyprávačskym šarmom, šmrncom jemu vlastným.
Text je v spišskom nárečí.
Keywords: elektronické zdroje; slovenská próza