Agentka Kaely Quinnová. Kniha druhá. Ohnivá búrka - Mehl, Nancy, 1953- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Kaely Quinnová prichádza do Darkwateru, aby sa postarala o chorú matku. Po príchode zistí, že malé mesto bojuje so sériou požiarov. Zatiaľ čo veliteľ hasičov je presvedčený, že ich príčinou je nesprávne používanie elektrických ohrievačov v chladných zimných mesiacoch, Kaely odhalí vzorec, ktorý v nej vyvolá podozrenie, že nejde o nehody.