Agentka Kaely Quinnová Kniha druhá Ohnivá búrka - Mehl, Nancy, 1953-; Zemčáková, Želmíra, 1975- (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Kaely Quinnová prichádza do Darkwateru, aby sa postarala o chorú matku. Po príchode zistí, že malé mesto bojuje so sériou požiarov. Zatiaľ čo veliteľ hasičov je presvedčený, že ich príčinou je nesprávne používanie elektrických ohrievačov v chladných zimných mesiacoch, Kaely odhalí vzorec, ktorý v nej vyvolá podozrenie, že nejde o nehody.
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; americké romány; detektívne romány; trilery (romány)