Na úsvite : odkazy z Timber Ridge - Alexander, Tamera, 1961- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Profesorka románskych jazykov Molly Whitcombová odchádza po zničujúcej chybe učiť do školy v Timber Ridge, malom mestečku v srdci Skalnatých vrchov. Tam sa stretne so šerifom Jamesom McPhersonom, ktorý jej ukáže krásu, ktorú možno nájsť v jej novom životnom štýle. Všetko sa začína zamotávať, keď sa pavučina podvodu, ktorým sa chránila, začína trhať.