Agentka Kaely Quinnová kniha prvá Sedem slonov - Mehl, Nancy, 1953-; Zemčáková, Želmíra, 1975- (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Po tom, čo jeden novinár napíše článok o špičkovej behaviorálnej analytičke FBI Kaely Quinnovej a odhalí skutočnosť, že je dcérou neslávne známeho sériového vraha, úrad FBI ju preradí na nižšiu pozíciu. Ten istý novinár o čosi neskôr dostane v pošte list s básňou, ktorá upozorňuje na niekoľko plánových vrážd. Poslednou obeťou by mala byť práve Kaely, a tak sa zdá, že ju minulosť opäť raz dobehla...
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; detektívne romány; trilery (romány)