Agentka Kaely Quinnová. Kniha tretia. Slepá ulička - Mehl, Nancy, 1953- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Polícia objaví štrnásť mŕtvol. Pozostatky poukazujú na sériového vraha, Eda Oliphanta - sediaceho už vyše dvadsať rokov vo väzení, a zároveň otca špeciálnej agentky FBI Kaely Quinnovej. Po neúspešných pokusoch o zistenie, či Ed niekoho vycvičil, aby napodobňoval jeho vraždy, sa polícia obráti so žiadosťou o pomoc na Kaely.