Agentka Kaely Quinnová Kniha tretia Slepá ulička - Mehl, Nancy, 1953-; Zemčáková, Želmíra (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Polícia objaví štrnásť mŕtvol. Pozostatky poukazujú na sériového vraha, Eda Oliphanta - sediaceho už vyše dvadsať rokov vo väzení, a zároveň otca špeciálnej agentky FBI Kaely Quinnovej. Po neúspešných pokusoch o zistenie, či Ed niekoho vycvičil, aby napodobňoval jeho vraždy, sa polícia obráti so žiadosťou o pomoc na Kaely.
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; americké romány; detektívne romány; trilery (romány)