Vírus - Cook, Robin, 1940- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2023)
Emma a jej malá dcéra sa počas dovolenky nakazili konskou encefalitídou – smrteľnou vírusovou chorobou. Poisťovňa však odmieta uhradiť poplatky za ich liečbu, preto sa jej manžel Brian rozhodne odhaliť temnú stránku tohto skorumpovaného zdravotníckeho priemyslu a ľudí, ktorí ho riadia.