Vírus - Cook, Robin, 1940-; Malý, Matúš (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2023)
Emma a jej malá dcéra sa počas dovolenky nakazili konskou encefalitídou – smrteľnou vírusovou chorobou. Poisťovňa však odmieta uhradiť poplatky za ich liečbu, preto sa jej manžel Brian rozhodne odhaliť temnú stránku tohto skorumpovaného zdravotníckeho priemyslu a ľudí, ktorí ho riadia.
Keywords: COVID-19; encefalitída; zvukové záznamy; americké romány; trilery (romány); CD-ROM