Na Devonshirskom pobreží. 2. Zima pri mori - Klassen, Julie, 1964- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Keď si vojvoda a vojvodkyňa z Kentu a ich dcérka – budúca kráľovná Viktória – na zimu prenajmú susedný Woolbrook, sestry Summersové požiadajú, aby vo svojom dome pri mori ubytovali troch mužských zamestnancov kráľovskej rodiny. Čoskoro však zistia, že spolu s nimi pozvali do svojho domova aj tajomstvá a intrigy.