Toto mali čítať naši rodičia : (a naše deti sa potešia ak si to prečítame my) - Perry, Philippa, 1957- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Všetci sme raz boli deťmi. A všetci sme si mysleli, že keď vyrastieme, budú z nás tí najlepší a najtolerantnejší rodičia. Ale naozaj sme sa poučili z vlastných skúseností? Táto kniha hovorí o tom, ako si vytvoriť plnohodnotný vzťah so svojím dieťaťom. Autorka vysvetlí dôležitú spojitosť medzi našou vlastnou výchovou a našimi rodičovskými schopnosťami.