Osudné svedectvo - Bryndza, Robert 1979- (GRADA, 2022)
Ako nájsť vraha, ktorý zničil takmer všetky dôkazy? Detektív šéfinšpektor Erika Fosterová sa počas večernej prechádzky v okolí svojho nového domu v Blackheath ocitne na mieste činu. Brutálne zavraždenou ženou je Vicky Clarkeová, ktorá mala svoj vlastný podcast o skutočných zločinoch.