Slzy v podkroví - Manáková, Mirka, 1984- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2025)
Celý svet si myslel, že Charlotte zomrela. No ona si len priala zomrieť, pretože bola 25 rokov väznená svojou matkou a bratom v podkroví so zamrežovaným oknom. Žila v špine, v tme, občas bez jedla... A to len preto, že sa zaľúbila. No podľa matky si vybrala zle a jej láska nespĺňala kritériá významného človeka.