Keď sa zaľúbiš - Garwoodová, Julie (Mladé letá, 2001)
Summer, pochádzajúcej z nekonvenčnej írskej rodiny, sa splní dievčenský sen. David, najúžasnejší chlapec na svete, túži byť s ňou každý deň, každú minútu... Všetko ide výborne, až kým sa na scéne nezjaví spolužiačka Ann, ktorá zbiera chlapcov ako trofeje. Na bazénovej party, prirodzene, hodí siete na Davida. Ako má Summer čeliť takej vypočítavej potvore ? A tak začne jedného dňa predstierať Davidovi nadšenie pre bežecké preteky. Komu by sa prisnilo, že David sa pridá k štafete ! Summer sa hrozí chvíle, keď všetko vyjde najavo. Vtedy prichádza jej vymyslený starý otec s odvážnym plánom, ako zabrániť hroziacej katastrofe...