Dinosaury v kocke - Woodward, John (IKAR Bratislava, 2015)
Fascinujúce 3-D rekonštrukcie, vďaka ktorým uvidíte predhistorický svet ako nikdy predtým
Zacestujte si v čase do mezozoickej éry, keď sa po Zemi prechádzali hrôzostrašné dinosaury, obávané pterosaury vládli vzduchu a moria brázdili úžasné plazy.
Preskúmajte realisticky zobrazené úžasné detaily všetkých typov predhistorických zvierat.
Zistite, ako tieto fascinujúce tvory žili, prečo vyhynuli a čo nám o nich hovoria fosílne zvyšky.
Z anglického originálu KnowledgeEncyclopediaľ Dinosaur!(DorlingKindersleyLimited, London 2014) preložiliMatúš Hyžný a Mariana Hyžná.
Keywords: Beletria nad 10 rokov, náučná; Lexikóny, encyklopédie