Chatrč - Young, William Paul, 1955- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2011)
Román - Chatrč... v ktorej sa tragédia konfrontuje s večnosťou. Missy, najmladšiu dcéru Mackenzieho Allena Philipsa, unesú počas rodinného výletu, a v opustenej chatrči hlboko v oregonskej divočine sa nájde dôkaz, že ju zrejme brutálne zavraždili