Liek na smútok - Keleová-Vasilková, Táňa, 1964- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2014)
Príbeh Mariky by sa mohol volať aj Straty a nálezy. Rozvíja sa v ňom osud manželky, matky, gynekologičky, ktorá stráca všetko vrátane zmyslu života. Je to príbeh nielen plný bolesti, smútku a samoty, ale aj lásky, prekvapení, ktorými nás život občas až zaskočí - príbeh o láske, smrti a bolesti